dimarts, de juliol 25, 2006

Per què no torne a passar...

Hui he tornat al pujar a la línea 1 del Metro de València. Encara no ho havia fet des de l'accident del passat 3 de juliol. No és que tinga por però si que em dóna un poc de mal rotllo pensar tot el que van patir els viatgers, que com jo, estaven dins d'aquella cova.

He agafat el metro a Campanar i he anat fins a plaça Espanya, éren les 6.40 del matí i feia molta calor dins del vagó, jo no sé si és que no va l'aire condicionat o, simplement no en té. No vaig a queixar-me ara de les males condicions d'esta línea perquè ja porta fent-ho molta gent en este últim mes, però és que hi ha per a això i per molt més.

Potser el que hauríem d'haver fet és queixar-nos molt abans i no arribar a esta situació, no arribar a tindre por d'agafar el metro. Potser si s'hagueren invertit els 60 milions d'euros que s'han gastat en la visita del papa en millorar la línia 1, ara no hauríem de lamentar vícimes.

Si fora així, potser ara no hauríem d'anar a manifestacions com la que s'ha convocat per al pròxim dijous... tanmateix, allí estarem.

MANIFESTACIÓ
"EN RECORD DE LES VICTIMES ACCIDENT 3/07”
“PER UN FERROCARRIL SEGUR, PÚBLIC I SOCIAL”
“MÉS INVERSIONS, JA!”

DIJOUS 27 JULIOL 19,30 HORES
PLAÇA DE SANT AGUSTÍ
VALÈNCIA

VOLEM LA VERITAT
"Perquè 43 persones són molts morts en un país que es pretén europeu per a que un govern no assumesca responsabilitats, ni presente ningú la seua dimissió, ni es donen explicacions satisfactòries del què va passar i com, ni s'explique a l'opinió pública com és possible que per a la seguretat de les persones no hi haja diners i sí per a grans obres públiques i esdeveniments diversos, ni s'oferesquen solucions clares per a que no torne a passar."

1 comentari:

Alex Carcelén ha dit...

Estas viva, senyera? Has perdut les mans? O són les ganes? Filla meua, actualitza la criatura, que ens tens preocupats! Digues alguna cosa, escriu una lletreta almenys. Per cert, amb un mes de retard, el post és boníssim. A vore si van acabant-se les males vibracions al metro, però espere que mai oblidem el que ha passat i les reaccions dels responsables(?).