dimecres, de juny 11, 2008

65 hores!! el que faltava...


Aquesta és la innocentada de la setmana. Per si no féiem prou hores a la feina sense cobrar, ara resulta que per llei la jornada laboral arribarà a les 65 hores. Però de què van aquests polítics? En què pensen?
Diuen que l'ampliació de les hores es negociarà entre l'empresari i el treballador, però, qui ho garanteix això si ara damunt la llei els dóna la raó.
El tema és seriós, així que ja està bé de parlar de l'Eurocopa, de la crisi o de l'uniforme escolar, perquè si continuem així veurem qui té temps de viure.
Potser aquesta és la solució, com diu la meua amiga Lídia, al problema de les hipoteques; és a dir, ens comprem una tenda de campanya, la muntem a l'oficina i venem les nostres cases, que vos sembla?
Tant de parlar de l'horari europeu i històries i ara què fa la UE? No havia quedat clar ja que no per més hores treballades es produeix més i que les jornades laborals interminables l'única cosa que provoquen són baixes per estrés, accidents de trànsit per cansament i infelicitat perenne? Com quedem?
Esperem que la cosa es parle i que la pressió social ajude a que el Parlament Europeu no ho ratifique, pel bé de tots.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

l'altre dia vaig escoltar a un cambrer dir: "jo vull que implanten un horari de 65 hores, perquè així hauria acabat de treballar el dimecres". Pense que, sense deixar de ser una exageració, conté una part de veritat i és que hi ha molta gent que en fa moltes més de les 35/40 hores mítiques... començant pels periodistes! :) igual, fins i tot, quasi les arriben a fer en un cap de setmana! ;) Per cert, ens continuen felicitant pel teu treball!

dimoni de xiquet ha dit...

En els darrers anys hem renunciat a tantes coses que ja no ens espanta saber que a partir de ja tindrem que treballar mes.
Sembla tot tant antiquat.Jo creia que el concepte de treballar mes igual produir mes ja no ho creia cap empresari serios.Pero esta clar que la voluntat de europa i del capital es que cada cop sigam mes esclaus de tot.
Que queda baix del tot?
El temps ho dira.
Caldra emancipar-se del treball.
dimoni de xiquet
alcoi

dimoni de xiquet ha dit...

No cris.No et conec.
Pot ser que de rebot si, pero no...
Gracies per la visita.
Al teu bloc he arribat per el bloc del nacho lara.
Bona tarda
dimoni de xiquet

Anònim ha dit...

bueeeno, a vore si actualitzem el bloc; que el tio de la foto s'ha mort de veritat!!! jajajajajajaja
b7s