diumenge, de desembre 16, 2007

Per molts anys!

Moltes són les coses que havíem de celebrar en aquest sopar tan especial al qual vam estar gairebé tots. Celebràvem, en primer lloc, que ens tornàvem a juntar després de 10 anys que vam deixar d'anar a l'institut. Continuem mantenint els vincles, les quedades són cada vegada a més llarg termini però valen la pena. Si més no, enguany ja hem fet dos sopars.
I després de tants anys encara continuem rient de les mateixes coses. Quina cosa podia provocar plaer més gran que sentir una i altra el riure escandalòs d'Òscar, de veure ballar al David amb les cançons de sempre o de veure Mari tota roja després dels comentaris d'Òscar? Sempre va bé tornar enrere i veure que les coses no han canviat tant, observar que darrere d'unes cares un poc més majors, les vides un poc més estressants o les preocupacions més seriores de cadascú de nosaltres, encara amaguem aquell esperit que ens va fer unir-nos amb tanta força ja fa més de 10 anys.
Aquesta vegada ens ha alegrat l'aparició inesperada del David o de Mireia o la visita fugaç del Jordi. Vam estar contents i això es va notar. És d'admirar que cadascú de nosaltres trobe un moment en la seua vida d' "adult" per retrobar-se amb el passat, un passat que no és tan llunyà i que per a molts de nosaltres ha sigut la millor etapa de la nostra vida. Si, aquella que vam passar al Colomer de l'institut.

I quins sentiments que ens ha despertat a tothom veure a Agnès amb la seua panxeta d'embarassada! Això si que és tota una alegria, una de nosaltres serà mare prompte, i quina mare! I pare! que no ens podem oblidar que l'Òscar serà en breu pare de família, i quin pare! Enhorabona a tots dos, la classe de la línia en valencià comença a tindre descendència! I damunt, seran consogres, que encara no han nascut i l'Òscar ja vol emparellar-los.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Què bonic!!!
La veritat és que tant jo com el meu Quiquet vam disfrutar moltíssim! Ho sé per les patadetes q m va pegar durant el sopar. A Distrito 6 igual es va agobiar un poquet però ahir vam descansar els 2 i hui ja torna a fer-se de notar... Ja tinc ganes de veure-li la careta i que conega a tots els seus tios de l'institut! Això serà en un dinaret quan vinga la primavera.
Molts besets a tots i moltíssimes gràcies a Cris per l'escrit tan bonic i per ser, una vegada més, l'organitzadora incondicional del sopar!

Anònim ha dit...

Si tots vam fer un lloc a les agendes per no faltar a la cita, cal dir que Cris en va fer un de més gros per tal d'organitzar-ho tot, així que gracietes Cri-Cri!!! Per a mi va ser molt emotiu poder trobar-nos casi tots! hem batut el rècord d'assistència! Contant també que Agnés val per 2! ajajaja. David i Mireia! quant de temps i quants records. Sobretot m'emociona vorer que anem canviant però que en essència som els mateixos i que per uns segonets si tanque els ulls puc sentir que estem celebrant la festa de l'institut de Nadal i que estem nerviosets per l'arribada de les notes... jejejeje. Cris, dius que ara portem vides estresades? esperar les notes si que era un estrés!!!!! ajajajajajaja