dilluns, de març 26, 2007

Ens apaguen la tele...

Dissabte Lluís Llach ens deia el seu últim adéu a Verges, demà el País Valencià haurà de dir adéu a TV3.

El Govern valencià clausurarà demà els repetidors de la televisió autonòmica catalana i davant aquest anunci només s'obté el silenci de les veus crítiques, la passivitat dels de sempre, els que haurien de fer un poc d'oposició encara que només fos per dignitat. Ara que venen eleccions no els convé que els valencians comparen informacions. TV3 no és perfecta però almenys els seus informatius no són pura propaganda electoral. No hi ha cap motiu per a tancar una cadena amb un contingut televisiu de qualitat, un 0% de matèria rosa, i reconeguda com a un exemple a seguir les demés cadenes autonòmiques.

Demà el Govern valencià apagarà la tele de ma casa i la de moltes altres cases. Encara que a molts no els entre en el cap, no ens calen subtítols o doblatges per entendre la televisió des del nord, per què no paren de posar fronteres o no hi ha?

No només m'impediran veure "El Cor de la ciutat" i "Ventdelplà", podré viure sense saber si els Peris tornaran a estar junts o si l'Ester trobarà viu el seu fill, però què passa amb les entrevistes de la Mònica Terribas a "la nit al dia" o amb els documentals dels "30minuts"? No podré fer la migdiada sense l'Albert Om, la Cristina Puig o la Màbel Martí a "El Club"... Si no fos per TV3 m'haguera perdut el concert de Lluís Llach del dissabte passat.

Hem de fer alguna cosa, demà serà un dia trist per als valencians, castellonencs i alacantins. Volem TV3 al País Valencià!!!

Més informació:
http://www.lletjos.org/volemtv3/


2 comentaris:

Alex Carcelén ha dit...

Volem, volem, volem...

la sargantana del puig campana ha dit...

Una televisió que ha vist creixer a Jordi Mollà i Quim Gutierrez, i que ha fet programes de sentar catedra en l'audiovisual,com La Vida en un Tomb, de Punyal, hauria d'emetre per totes bandes.
Volem, volem, volem.